Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Internet-problemen

Sinds gistermiddag heb ik thuis problemen met het internet en kan ik mijn mail niet uitlezen.
De oorzaak moet gezocht worden bij een of ander virus op m’n computer. Deze heeft elke dag iets van 1000 (of meer) spam-berichten gestuurd vanaf mijn computer. Daarom heeft Chello me dus sinds gistermiddag afgesloten van het internet.
Mocht iemand mij dus sinds gister een uur of 15.00 gemailt hebben en een error-bericht teruggekregen hebben, sorry!
Waarschijnlijk is het maandag opgelost, maar zag wel dat ik nu m’n webmail wel kon inzien. Dus wellicht is het weer mogelijk??? 😛

Vorige

Master and Commander

Volgende

Sinterklaas

  1. Skar

    Vind je dat leuk? Is echt super irritant!
    Helemaal omdat Nath en ik vanavond (vrijdag) bij een aantal particulieren gaan ‘pieten’ en de informatie en adressen zouden naar m’n chello-mail gestuurd worden. Uiteindelijk toch nog wel gered, maar was wel ff heel irritant… en gister merkte ik pas hoe verslaafd ik aan internet ben, kon bijna niks meer… 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén