Categorieën
General

Druk weekend

Zoals beloofd zou ik hier verslag doen van onze belevenissen als hulpjes van Sinterklaas, als Zwarte Pieten dus.
Vrijdag:
Vandaag hadden we 5 bezoekjes. De eerste was ‘al’ om 18.00, dus meteen vanuit stage (mocht eerder weg :)) gesminkt en omgekleed en weg gingen we. Gelukkig was onze smink stukken beter dan die van het CNV en we waren dus ook wel ietsje sneller klaar 😛
Toen dus bij aantal familie’s langsgegaan en uiteindelijk om 21.30 waren we klaar. Toen nog ff langs de Mac (hadden nog nix gegeten namelijk), terug naar huis en gedouched. Na het douchen vielen we allebei als een blok in slaap… waren helemaal kapot!
Zaterdag:
Vandaag hadden we maar een bezoekje, om 16.30. Dus lekker uitgeslapen tot iets van 11 uur en toen er langzaam uitgegaan. Om 15.15 begonnen met omkleden en sminken en toen stonden we weer keurig op tijd op de stoep. Dit bezoek was ook weer heel leuk, helemaal omdat de familie ons volgend jaar weer terug wil zien.

Hebben ook nog aantal foto’s gemaakt… maar die zijn nog niet ontwikkeld.
Maar heb er zelf ook eentje digitaal genomen, gemaakt op vrijdag. Helaas een beetje donker.


En hier nog eentje hoe we er vorige week uitzagen bij CNV:

2 reacties op “Druk weekend”

Was idd super kewl… vooral het feit dat iedereen zo blij wordt van je, terwijl je alleen maar verkleed ergens rondhuppelt 😉

Trouwens, krijg al aantal reacties van mensen dat ze niet goed zien wie ik ben en wie Nathalie is… ik zou zeggen: roep het hier en we zullen kijken of we echt zo onherkenbaar zijn als iedereen roept 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *