Een eiland in de oceaan van weblogs

Black Beauty has arrived

Nee, heb het hier niet over Nathalie, maar over m’n nieuwe Playstation2. Uiteraard blijft Nath gewoon mijn ultieme beauty!

Gister na school langsgegaan in Amsterdam om m’n black box op te halen. Bij thuiskomst (pas om 20.30!) eerst ff gegeten en toen meteen hem uitgepakt en aangesloten. De tranen sprongen in m’n ogen zoals hij daar stond te schitteren op het plankje onder m’n tv 😛
Helaas zijn de spellen nog niet gearriveerd, dus daar zal ik nog ff op moeten wachten, want dan is m’n geluk pas compleet 😉
Gelukkig had ik van iemand een spel kunnen lenen en toevallig nog een demo-DVD op m’n kamer liggen, dus heb hem wel al uitvoerig kunnen testen. Het nadeel daarvan is dat ik dus weer veels te laat naar bed ging 😀
Don’t underestimate the beauty of Playstation: