Een eiland in de oceaan van weblogs

Afhankelijk

Wat is de mens toch afhankelijk. Van water, maar ook zeker van electriciteit. Vanavond viel om 19.45 bij ons de stroom uit (het hele blok hier) en ineens kon je dus eigenlijk heel weinig doen. De computer deed het niet meer, televisie was weg, nergens meer verlichting en ook de radio, koelkast etc deden het allemaal niet meer. Zaken waar je normaal bijna automatisch op vertrouwd vielen ineens weg. Je kon niet ineens roepen “doe het licht ff aan”, maar je moest een lucifer pakken en een kaars aansteken 😉
Was wel weer heel gezellig en knus, maar toch wel beetje behelpen. Het heeft uiteindelijk nog tot 22.30 geduurd voordat het allemaal opgelost was en alle lichten weer aanflitsten.
Achteraf gezien toch wel weer beetje ‘leuk’, maar heb toch liever de lichtjes aan en de computer zacht zoemend naast me staan 😛