Volleyballen, daarover gaat de titel. Afgelopen vrijdag had ik van m’n stage (CNV) een volleybal-tournooi. Nath en ik speelden bij de BIO (Beheerorganisatie In Oprichting) mee met dit tournooi, waar totaal 16 teams meespeelden.
Aangezien ik sinds de middelbare school niet meer gevolleybalt en was dus ff inkomen. Conditioneel gezien loop ik ook al snel te hijgen, maar gelukkig duurde de potjes maar 10 minuutjes 😛
Het eerste potje helaas verloren, maar de twee opvolgende potjes wel gewonnen… dus we werden tweede uit onze pool. Toen kwamen we in de pool van alle tweeden en toen werden we helaas vierde (laatste van de pool). Over het hele tournooi gezien zijn we dus 8e geworden 😀


Was zeker een leuk, gezellig en sportief tournooi. Perfect geslaagd dus. Moesten toen nog wel helemaal vanuit Hoograven (Utrecht) naar Almere komen, maar hadden de mazzel dat mijn manager ook uit Almere komt… dus konden meerijden. Dan wel niet helemaal comfortabel, want ik moest achterin z’n bestelbusje in het laadruim zitten 😉