Weer een vol cq druk weekend achter de rug.


Vrijdag:
Vandaag eerst hele dag gewerkt (stage) bij CNV in Utrecht. Nou ja, moest eigenlijk de hele dag in Odijk zijn voor een training, dus was eigenlijk niet in Utrecht 😉
Maar daar dus tot 17.00 gezeten en toen weer helemaal terug met de bus, trein, trein, trein, bus (ong.) en was uiteindelijk dus pas om 18.30 weer thuis (zoals gewoonlijk)


Was ook nog eens m’n sjaal vergeten in de bus, dus kreeg ik het onderweg nog koud ook 🙂


’s Avonds videootje gehuurd en lekker met Nath op bed liggen kijken. Helaas was Nath beetje doodop van de heel week, dus heb vrijwel de hele film alleen gekeken (was View from the top)


Zaterdag:
Vandaag beetje uitgeslapen en toen bij de opa en oma’s langsgegaan op de Veluwe.
Ging gelukkig allemaal weer wat beter met de opa van Nath en toen gingen we dus rond 17.00 weer huiswaarts.


Onderweg hebben we besloten om ergens lekker te gaan eten en om daarna gezellig naar de bios te gaan.
Uiteindelijk hebben we in een opgewaardeerde snackbar gegeten, was wel lekker… en goedkoop 😀
Zelfs nog goedkoper dan we hadden gedacht, want toen we betaald hadden bleek dat ze de duurste dingen erop te zetten. Dus uiteindelijk lekker samen gegeten voor ruim 8 euro 😉


Daarna doorgereden naar Amsterdam, kaartjes gekocht, wat gedronken en toen lekker saampjes naar de film (Love Actually) gegaan.
Was weer een super film, in de style van Notting Hill enzo lekker romantisch, komedie etc
Dus we hebben super genoten. Daarna lekker relaxed naar huis gereden en sliepen uiteindelijk pas om 2.15 😛


Zondag:
Vanochtend om 7.00 ging de wekker alweer, want we zouden vandaag met m’n moeder naar Den Haag gaan. Daar was namelijk een zogenaamde schrijfdag en die begon om 9.30. Die schrijfdag was een markt met allemaal lezingen en workshops over de verschillende kanten van het schrijverschap: hoe een boek te schrijven, hoe te schrijven voor het internet, hoe moet je je boek promoten of uitgeven etc.
Er zaten zeker wel interessante lezingen en workshops bij, maar uiteindelijk hebben we ons maar voor 1 lezing in kunnen schrijven, want we zagen het beetje te laat.


Daar dus lekker rondgehangen en uiteindelijk waren we rond 14.30 weer thuis.
Thuis nog beetje gelezen, schoolwerk gedaan en ’s avonds lekker chinees gehaald (mmmmmm :D)
En toen was het weekend alweer om.


We lagen er zondagavond wel al om 21.00 in (sliepen om 21.30) want was wel kort hoor… 5 uurtjes slapen van zaterdag op zondag 😀