Een eiland in de oceaan van weblogs

Rakso

Meningen over nieuwe design?

Ik ben de afgelopen paar dagen bezig geweest met de ‘vernieuwde’ design. Het zijn geen schokkende veranderingen, maar toch wel een aantal zaken welke nu totaal anders zijn.
Hieronder reken ik ook de ‘blauwe’ smilies (:):P;))!
Ook valt hieronder dat alle lijntjes en blokjes nu ‘weg’ zijn. Alleen rondom de reacties staan nu nog lijntjes, maar daarvoor zoek ik ook nog een mooie oplossing.
Maar eerst maar eens de meningen peilen over wat men van deze design vind.


Dus mensen, roept u maar!

Vorige

Smilies zijn blauw

Volgende

Rakso op de Mac

 1. Sander

  BARF! Het wordt wel heeeeeeeeeeeel saai zo, alles dezelfde kleur. En de kleuren die net ff anders zijn passen niet bij elkaar (blauw vak met nieuws en achtergrondkleur). Smilies blauw vind ik ook zonde. Neem toch eens wat risico en zoek een mooie contrastkleur. Ow ja…die oranje tekstjes met ‘reacties()’ zijn totaal onleesbaar op deze kleur.

 2. Sander

  Zit ook nog een bug in het reactievenster als je op Verstuur klikt…

 3. Skar

  Ben blij dat je je mening gegeven hebt, maar ben het er (uiteraard?) niet helemaal mee eens 😉
  Vind m’n blauwe smijltjes wel iets hebben, beter dan die ‘standaard’ gele… misschien moet ik wel oranje smijltjes doen ofzo?
  Daarnaast vind ik de achtergrond-kleur en de blauwtinten wel matchen… misschien zie ik het verkeerd, misschien jij of misschien is het gewoon persoonlijke voorkeur 😛
  En (om nog ff op je laatste opmerking te reageren) ik vind ‘reacties()’ wel gewoon goed leesbaar… maar dat kan ook persoonlijk zijn…
  Iig ben ik blij dat je gereageeerd hebt en hoor graag van andere bezoekers wat zij vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén