Een eiland in de oceaan van weblogs

Enthousiasme-syndroom

Ik leid aan een bijzondere syndroom. Het overkomt me ongeveer elke twee/drie weken en is telkens weer anders. Soms komt het terug en dan is het geen echte ziekte meer, maar gewoon ‘normaal’.

Waar heb ik het in g*dsnaam over? Nou, zal ik ff uitlegggen dan 😛
Ik leid aan het zeldzame enthousiasme-syndroom.
Jaja… klinkt heel leuk, heb het ook zelf bedacht 😉

Wat het betekend is dat ik elke twee/drie weken ergens anders gek van ben. Vaak gaat het dan om games of iets in dien aard, maar zeker qua muzieksmaak wissel ik heel veel.
Het lastige is dat ik er dan helemaal 100% stapel gek van ben en alleen daarmee bezig ben. Na twee tot drie weken is het enthousiasme weer ten einde en ben ik ergens anders weer helemaal stapelgek van. Waar je me 2 dagen geleden nog ’s nachts wakker voor kon maken, kijk ik nu niet eens meer naar om 😛

Om ff een greep te doen uit de afgelopen paar maanden:

  • Playstation 2 (maart)
  • Nintendo 64 (mei / juni)
  • Maxtrix (toen hij in de bios was)
  • Flash (juli / augustus)
  • Half-Life 2 (augustus / september)
  • Nieuwe videokaart (september / oktober)
  • Playstation 2 (heden, is dus weer terug :P)

Het wisselt dus heel snel en is heel afwisselend.
Het is op zich wel heel erg irritant, want het ene moment zoek ik echt alle informatie over de Nintendo64 op internet en 3 dagen later kijk ik er niet eens meer naar om en ben ik bezig met informatie over een ander spel ofzo.

In maart bijvoorbeeld, was ik helemaal stapel gek van Playstation2. Wilde er eentje gaan kopen en had dus overal informatie vandaan, mensen gemailt etc. Had er bijna eentje gekocht, maar toen kwam er ineens weer iets anders tussendoor.

Van eind maart tot half oktober ben ik er heel weinig mee bezig geweest, maar soms nog wel eens aan gedacht.

Inmiddels is het dus alweer begin november en ik heb het enthousiasme weer opgepakt.
Ben weer helemaal stapel van Playstation2 en zijn games. Heb dus ook al iets van 50/60 gameplay-filmpjes gedownload en zit er steeds naar te kijken.

Ook met muziek ben ik heel afwisselend.
Heb ik net alle liedjes van The Italian Job gedowned, hoor ik weer een leuk Elvis-liedje, ga ik daar alles van downen. En als ik een week later weer leuke blues hoor, download ik een berg blues 😛

Nou, maar eens kijken waar ik over een paar weken gek van ben. We zien het wel. 😀