Een eiland in de oceaan van weblogs

Brother weer in ziekenhuis

Voor diegene die het interesseren hier ff een update over hoe het met Jasper gaat

Eerst ff wat geschiedenis:


Mijn kleine broertje Jasper heeft iets van een half jaar geleden bij AmericanFootball z’n kniebanden verrekt. Daardoor moest hij een tijdje rust houden. Toen dat weer beter was, ging het allemaal prima. Maar een paar maanden geleden begon z’n knie weer vreemd te doen, dus naar de dokter. Die wilde het toch bekijken met een kijkoperatie, want misschien was er wel iets met z’n meniscus…

Eerste operatie was eind augustus. Bij terugkomt was het wel redelijk, maar na iets van 1 tot 2 weken bleek dat z’n knie nog steeds dik was en dat hij nog steeds veel pijn had. Toen wederom naar het ziekenhuis en weer een kijkoperatie. Toen hebben ze al het bloed/vocht wat in z’n knie zat eruit gehaald en een stukje meniscus verwijderd.
Maar na weer iets van 2 tot 3 weken op bed, bleek weer dat het nog niet goed was gegaan. Dus Jasper moest weer geopereerd worden. Nou, dus vanochtend was het zover:

Jasper is vanochtend om iets van 9.15 naar de operatie-kamer gebracht. Daar hebben ze weer in z’n knie lopen rommelen en de meeste tijd z’n been recht getrokken.


Toen hij uit z’n narcose kwam, heeft hij nog extra morfine gekregen… want z’n been deed heel erg veel pijn.


Hij ligt nu op een een-persoonskamertje, dus dat is wel relaxed. Z’n been zit in soort van metale ringen om hem recht te houden. Want door het lange op bed liggen was z’n been beetje krom getrokken. Nou, hopelijk was dit de laatste operatie…

Ik hou iedereen op de hoogte… [:P]