Yes! Ik ben weer terug.

Afgelopen dinsdag was het zover, Bloodborne werd gratis beschikbaar via PSN Plus. Direct gedownload en eventjes (5 minuten) gespeeld. Ik begon hele-helemaal aan het begin. Kon wel m’n oude save-game gebruiken, maar aangezien ik de laatste keer gestopt was bij de New Game + … stond ik dus weer gewoon helemaal bij het beginpunt.

Had nog wel al m’n wapens, items en levels… maar moest wel weer alle deuren openen en bosses verslaan. De afgelopen dagen dat dus langzaam paar avondjes gedaan. En waar ik helemaal in het begin nog vele uren over het eerste stuk gedaan heb, liep ik er nu vrij eenvoudig doorheen. Dit komt mede doordat ik – voor m’n gevoel – nu beetje overleveld ben en de enemies zo 1-2-3 neerhak.

Uiteindelijk de Cleric Beast verslagen (wel met hulp van een tweetal andere spelers, ben nog steeds geen fan van boss-fights) en weer verder de boel verkend. Moest eventjes weer nadenken hoe je ook alweer verder kon, maar vond al gauw de route (en de lift) weer en kwam uiteindelijk weer bij Father Gascoigne. Die versloeg ik ook met hulp van een medespeler en toen was ik weer eventjes klaar.

De volgende keer gaan we weer verder naar de kerk en daar de boel verkennen. Zin an!

En vond nog in het archief een filmpje (van 3 jaar geleden) waarin ik liep te kutten in m’n gevecht tegen de Cleric Beast.