Afgelopen weekend wist ik zaterdagavond niet wat ik wilde doen. Lies was weg, dus ik had de avond voor mezelf. Maar het was weer zo’n avond.

Ik speelde meerdere games, maar had nergens zin in. Dus speelde elk spel maar eventjes en ging uiteindelijk maar 2 films beginnen.

Zondag was beter. ’s Ochtends rustig opgestaan en toen naar de film Arrival geweest. In The Movies in Dordt, gezellige knusse bioscoop. Niet zo’n grote mega-bios als Pathé of Kinepolis. Ik zat in de zaal met iets van 15-20 anderen, dus was heerlijk zitten. Sterker nog, ik had de beste plek – midden-midden in de zaal. Had namelijk al m’n kaartje online gekocht de dag ervoor en was toen nog de enige bezoeker ^^

En de film was ook heel gaaf. Super lekkere sci-fi sfeer, beetje mysterieus, mooie beelden, mooie muziek. En aan het eind zelf (best wel) ontroerend. Ik was er zeer van onder de indruk. Denk dat ik hem zelfs wel 9/10 wil geven. 

En erna samen met Tobias m’n Asteroid spelletje gespeeld en ’s avonds Wie Is De Mol samen gekeken. En toen nog wat uurtjes lopen rommelen aan m’n spel, je kan nu schieten ^^