En na vele omzwervingen de afgelopen week (Doom, Overwatch, The Witcher 3 en nog veel meer andere klein geneuzel), vanavond (na eerst The Witcher 3 en Black Ops 3 weer eens geprobeerd te hebben) weer even Dark Souls gespeeld.

Besloot om eens andere spelers te helpen. Heb bij vele boss-fights de hulp ingeroepen van m’n medespelers en besloot om de gunst maar eens terug te geven. Dus ik hielp bij het verslaan van de Dancer of Boreal Valley, daarna versloeg ik gezamelijk de Abyss Watchers. Ik rende een beetje rond in de gebieden welke ik vroeger zelf had verkend en toen overal moeite had. Nu was ik een dusdanig level, dat ik eigenlijk op vrij weinig plekken echt moeite had.

Besloot daarna om beetje de boel te verkennen, aangezien er nog een heel gebied is wat ik nog niet ontdekt had – de Archdragon Peak. Daarvoor moest ik door de Irithyll Dungeon, welke ik altijd een vervelend stuk heb gevonden. Niet zo erg als de swamps, dus ok… prima. Even naar de Archdragon Peak gegaan, zag er leuk uit… maar toen wilde ik nog even wat mensen helpen. Dus gezamelijk de boss genaamd Pontiff Sulyvahn verslagen en ook de Twin Princes geprobeerd… maar daar ging ik helaas dood (sorry meneer die me had opgeroepen, kan niet altijd feest zijn).

En toen had ik er weer even genoeg van. Voelde wel weer goed/fijn om weer terug te zijn. Voor de statistieken toch even roepen: level 96 en 53:05 uur gespeeld.