Even bijkletsen. De laatste post is alweer bijna van een week geleden, na het Sinterklaas-festijn. Sint was nog niet eens het huis uit of Nath toverde het huis meteen om in een kerstsfeer.

Afgelopen zaterdag hebben we onze kerstboom opgetuigd. Eerst met brons-kleurige ballen, maar dat was toch niet zoals verwacht. Dus toen nog rode ballen gekocht en die in de boom gehangen. Ze heb je geen kerstballen en zo heb je dubbel zoveel ballen. Iemand nog brons-kleurige ballen?

Zaterdag ook een DVD-speler gekocht. Kwam er namelijk tijdens het opruimen achter dat ik al best wat DVD’s heb en het werd dus wel eens tijd voor een goede DVD-speler (ipv alle DVD’s afspelen via de crummy interface van de Playstation2).

Philips DVP3040

De rest van het weekend bestond uit lekker hangen, beetje rommelen, veel in het huis gerommeld, kregen visite en gingen op visite. En nu is het weekend weer voorbij en zijn we weer aan het werk.

Vanmiddag – tijdens de lunchpauze – even snel op de fiets naar het centrum gereden om een boek (Flash) te kopen.

Met op m’n koptelefoon de soundtrack van Casino Royale (James Bond) reed ik tussen het overige verkeer. Door de echte filmmuziek leek ik net een beetje een stuntman / filmheld – zeker bij ‘spannende’ muziek. Toen ik dan ook de trap oprende in de boekhandel en de filmmuziek (toevallig?) een snel en spannend nummer speelde, kreeg het oprennen van de trap ineens een heel andere dimensie. Het oprennen van de trap werd ineens een heel stuk spannender en kreeg het kopen van een nerd-boek een heel andere sfeer. Heel gek was dat.

Vanavond misschien maar weer eens hardlopen. Is alweer een maand geleden sinds de laatste keer en moet het toch beetje blijven onderhouden he. Maar ja, we zien wel wat de avond brengt.